Arif Öztürk kijkt tevreden terug op 23 april 2005
Dit artikel is geplaatst op May 13, 2005

  
 
Arif hier op de foto met Dick Lockhorst, voorzitter van de Deelgemeente Charlois, vijf minuten voor de Kinderdeelraadsvergadering begon. Hij verbergt een beetje stoer zijn zenuwen en dat kan hij goed.

Nog niet alle bedragen van fondsen zijn binnen, maar na afloop kan hij ook met een gerust hart zeggen dat het een geslaagd feest was. De kinderen en de deelgemeente zijn nog steeds trots op de kinderdeelraadsvergadering. En er zijn grootse plannen om met deze vorm van participatie in de democratie door te gaan. 2 juni gaan de kinderen van groep 8 van de basisscholen naar het Europese Parlement in Brussel, maar ook in de wijk zijn er verdere plannen.

De optocht met het Berlijnse Historische Orkest was groots en goed door Arif geregisseerd. De begeleiding van de stoet was voortreffelijk. De buurtagenten hebben hun werk goed gedaan en ook de rvijwillige begeleiders van de optocht stonden hun mannetje en lieten niks aan het toeval over.

En het feest op de Oosterlandstraat is ook naar tevredenheid van iedereen verlopen. Het was mooi weer en was een wervelend programma.

Het Turks Huis Pendrecht heeft laten zien iets neer te kunnen zetten. Op zijn beurt is Arif Öztürk erg blij met de steun en hulp van allerlei mensen en organisaties. Hij hoopt dat de plaquettes, die hij op die dag heeft overhandigd aan verschillende mensen, een mooie plek gekregen hebben. De voorbereidingen voor volgend jaar zijn al begonnen, want ook volgend jaar wil het Turks Huis 23 april niet geruisloos voorbij laten gaan.