5 juni t/m 30 juli nieuwe expositie
Dit artikel is geplaatst op May 18, 2005

  
 

Schilderijen van Joop Kempers: Steeds terugkerende onderwerpen zijn voorwerpen uit de natuur, zoals bloemen, schelpen, vogels en insecten. De voorstellingen zijn surrealistisch, kleurrijk en fantasievol. Joop is lid van de Kunstkring Voorne en exposeerde veelvuldig in de regio.

 

Schilderijen Jan Frank: Het werk is geÔnspireerd op meetkunde, technologie en de drang van mensen om de natuur te vangen in natuurkundige wetten. Hij reageert met zijn werk steeds vaker op actualiteiten en verwerkt er daarom veelvuldig een kritische en licht ironische ondertoon in. Voor de beschouwers is deze ondertoon niet altijd direct zichtbaar, maar deze is voor Jan een aanleiding om te schilderen. Jan Frank was derde prijs winnaar op de Royal Nederland Grafiekprijs 2002 (de nominatie hiervoor vond plaats voordat hij afstudeerde aan de Willem de Koning academie). Hij heeft al diverse malen geŽxposeerd. De expositie van Jan Frank en Joop Kempers is te bezichtigen van 5 t/m 30 juli 2005.

 

Er is meer

Nieuw keramiek van Margreet Huisman: Vanaf half mei worden haar geestige varkens en varkensachtige beelden geŽxposeerd. D.w.z keramieke biggen en varkens met een humoristische inslag.

Cursisten expositie: Vanaf donderdag 2 juni t/m zaterdag 4 juni 2005 is een selectie uit het werk dat cursisten het afgelopen seizoen gemaakt hebben te bezichtigen.

 

Bezoekadres: Slinge 773 D, 3086 EZ† Rotterdam (schuin tegenover Plein 1953) tel 010 Ė 210 26 57

Openingstijden galerie: donderdag, vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur, augustus gesloten.

www.evelinevanrooy.nl