Restaurant Anganieta
Dit artikel is geplaatst op Jun 14, 2005

  
 
Dit zijn 3 van de koks. Jhenitza Pieters, zoals Jhenny voluit heet in het midden en Deyanira en Jahayra naast haar. Gastvrouw van de Vrouwenstudio Baby Jamanika had ook meegekookt, maar kon niet mee-eten, want er wachtte een bespreking voor de organsiatie van de Vrouwenstudio zelf op haar. De kooksters wijzen trots op het toetje: Bolo di Anasa, ananastaart. Dat is heerlijk met een glasje Ponche Crema of Ponche Cuba.

Verder stond er gestoofd rundvlees (stoba) op het menu en wel drie soorten salade: krab, groente en tonijn. Er waren ook kippenpootjes en het drinken was ook geweldig met punch erbij.

Er was geen Kabrito Stoba, want dan zou een van de deelnemers niet meegegeten hebben. Kabrito Stoba is een heel bekend en heerlijk Antilliaans gerecht, maar kabrito staat voor geit en veel Antilliaanse meisjes hebben meegemaakt dat hun lievelingsgeitje net als flappie van Youp van 't Hek in een feestmaal belandde. Een reden om nooit meer Kabrito Stoba te eten of vegetariŽr te worden.