Restaurant Adana
Dit artikel is geplaatst op Jun 15, 2005

  
 
Van links naar rechts: Corrie Oosthoek, haar man Henk, Shelley Hendriks, Hans Hoogvorst, Hatice Seyyar, Daniëlle van Heck, Kees Trommel, Peter van Dalen, Sila Polak en haar dochter Ashley, Marcel de Jong, Mildiane Camelia, Marlon Brown en Gerard Boom.
Shelley, Hans, Daniëlle en Peter zijn van de Universiteit Tilburg. Corrie, Henk, Sila, Ashley, Mildiane, marlon en Gerard zijn bewoners. Kees Trommel is buurtagent en Marcel is van TOS, Thuis Op Straat deed ook mee aan de Pendrecht Universiteitsdiners.

Diana Henriquez was iets vroeger weggegaan. Haar vriendin Maureen Maria zat op haar te wachten. Diana wilde wel nog even van Hatice weten hoe ze die lekkere broodjes met kaas (Börek) maakte. En ook Joop Stobbe van de Nieuwe Unie, was al op weg naar huis. Hij zei, zuchtend: “Ik heb er al 13 uur opzitten!”. Dat was niet aan zijn inbreng te merken, want die was geweldig.
Opbouwwerker Rieks was ook bij het diner, maar hij staat net achter het fototoestel. Er was net even niemand in de straat te vinden, die de foto maken kon. Een rustige straat, die Wagenbergstraat, toch?

Na de foto werd nog even Turkse koffie gedronken bij Hatice. En of we nog moesten helpen met afwassen? “Nee, dat doen mijn vriendin en ik zo meteen. Ik zou me schamen als ik dat aan jullie zou moeten overlaten”, aldus de trotse dochter van de mooie Turkse stad Adana.