Stella de Jong en Lionel Martijn voerden het woord
Dit artikel is geplaatst op Jun 19, 2005

  
 
Op de foto Stella de Jong aan dse microfoon en Lionel Martijn op de achtergrond.

Er was al een stand-in geregeld voor de portefeuillehouder van de deelgemeente Charlois. Marja Rutteman, Moeder van Pendrecht en voorzitter van de Werkgroep Herkingen zou ook best het woord kunnen voeren.
Zij had al hartelijk woorden in de richting van de nieuwe bewoners bedacht. En weet ook wat de deelgemeente betreft van wanten. Zij is immers burgerlid geweest en verzet veel werk voor de CDA-fractie in de deelraad. Voor die partij is Martijn portefeuillehouder, dus dat komt allemaal mooi uit.
Marja draagt de nieuwe bewoners allemaal een goed hart toe. Rond de kerst zorgde de werkgroep al voor een kerstster voor alle nieuwe bewoners. En ze woont aan de Dirkslandstraat in een eengezinswoning en kijkt uit op Nieuw Herkingen. Ze vindt de nieuwkomers een aanwinst. En is trots op haar voorzitterschap van zo'n buurt.

Maar zoals gezegd was Martijn net op tijd en kon hij het woord doen en heette net als Stella de Jong alle nieuwe bewoners welkom in de buurt en in “Pendrecht, de nieuwe tuinstad voor iedereen”.