Er is nieuws over het looppad bij de hondenlosloopplek!
Dit artikel is geplaatst op Jun 20, 2005

  
 
Volgens Sjaak Klompenhouwer van gemeentewerken wordt het looppad naast de hondenlosloopplek voor de bouwvakantie aangepakt.
Sjaak zegt in zijn reactie dat het al even bekend is dat het pad wordt aangepakt. In het dagelijks beheeroverleg van eind vorig jaar werd het immers al aangekaart door Jan Vossaart, die vlakbij het pad woont. Er vond kort daarop een schouw plaats, waarbij Jan Vossaart ontbrak. Hij vond het opknappen van zijn eigen straatje net even belangrijker, misschien. Bij die schouw werd ook vastgesteld door de bewoners, dat dit pad snel op de schop genomen moest worden.
In het daarop volgende overleg maakte Sjaak Klompenhouwer nog de grap tegen Vossaaart: "Ik weet niet waar je het over hebt. We hebben niks verkeerds kunnen zien op die plak!"

Zo gaat dat bij overleggen en Sjaak is in voor een grap. Misschien komt dat omdat hij zijn leerschool gehad heeft in Pendrecht op de school aan de Krabbendijkestraat, die nu al 10 jaar Over de Slinge heet. Maar in zijn tijd nog de Frans Naereboutschool heette.