Dinsdag 28 juni brunchte de Zuiderparkflat
Dit artikel is geplaatst op Jun 30, 2005

  
 
Precies om 10:30 uur zitten deze mensen aan tafel. Ja het zijn mensen van de klok, dus tijd is tijd en .. waar blijft nu de koffie.

Nijvere handen en voeten van het Opzoomerteam doen het werk en niemand komt iets tekort. Het weer is gelukkig fantastisch. Vorig moest nog uitgeweken worden naar een van de garages, vanwege de regen. Nu is het enige wat soms een beetje lastig is de wind. Placemats en papieren bordjes waaien soms zomaar de tafel af. Maar dat voorkom je weer door er een flinke partij eten op te zetten. En er was genoeg, dus .

Verder was het wachten op vertegenwoordigingen van Opzoomer Mee, de deelgemeente en de Nieuwe Unie. Die kwamen ook allemaal langs. Soms maar even vluchtig, omdat het werk ook doorgaat op dzon warme junidag en soms blijven ze wat langer, zoals Peter Diepenhorst, de fractievoorzitter van het CDA in de deelgemeenteraad en Elly Pesik. De laatste kent veel mensen uit de flat en woont er zelf vlakbij. En ook zij zit in de deelraad en vertegenwoordigt ook deze organisatie.

Beiden speelden een rol als uitreikers van de bloemen van Opzoomer Mee. Er was niet n bloemetje voor n goeie buur. Nee er waren 8 bossen n exemplaar voor alle leden van het Opzoomerteam.