Claudette is weer helemaal terug
Dit artikel is geplaatst op Jul 8, 2005

  
 
Nu heeft ze de 'stoute' schoenen weer aangetrokken en de Nieuwe Unie, de deelgemeente Charlois, Vitaal Pendrecht en het opbouwwerk aangesproken: "He? Kennen jullie me nog? Ik wil nog steeds graag iets voor de kinderen in de wijk doen. En nou krijg ik het idee, dat ik dat niet meer van jullie mag."
Die kreet is overgekomen. Judith Rook de programmamanager Sociaal van Pendrecht Zet Door, Frank Belderbos de stadsmarinier, maar ook Vitaal Pendrecht en een aantal politici hebben haar laten weten: "Nee hoor we zijn je helemaal niet vergeten en dat zullen we ook laten merken!"

Er zijn een aantal ijzers in het vuur gelegd en op niet al te lange termijn gaat de PARC-club van Claudette weer draaien. Hoe en waar zult u ook op deze site kunnen vernemen. Een aantal dingen zitten voor Claudette helemaal mee. Niet in de laatste plaats de uitspraak van de Kinderdeelraad: de speeltuin moet meer open zijn en vooral op die momenten, dat wij graag buiten willen spelen. Nou is zo’n uitspraak makkelijker gezegd dan omgezet in daden. En zitten er ook heel wat haken en ogen aan. Ook aan Claudette’s wens om haar weer een pandje ter beschikking te stellen, zoals destijds de Oldegaarde 988.

Maar neem een ding aan: Claudette is weer helemaal back! En gaat dankzij Pendrecht Zet Door van vele kanten steun krijgen.