Het podium van de Drie van Rotterdam
Dit artikel is geplaatst op Aug 7, 2005

  
 
Hier staat het podium van de Drie van Rotterdam. Zuiderwijk in het midden en Vriend links van hem Arno Hartog staat rechts. En rondemiss Kristel van Hage completeert het podium.
Helemaal rechts staat Bert Dekker die tweede werd tijdens het criterium van Oud Charlois. En helemaal links is nog net Arjan van Es zichtbaar. Arjan heeft een evenementebureautje: Van Es Events, en is op alle 3 de rondes druk geweest met het verlenen van allerlei hand en spandiensten. Arjan zorgde er bijvoorbeeld voor dat de rondemissen de juiste bekers aan de juiste renner gaven.

Mocht u denken dat het wielrennen er voor de renners met de 3 van Rotterdam op zit dan hebt u het mis. In deze tijd van het jaar moet een beetje renner het verdienen. Er komt weer een hele week met rondes in de provincie. Maandagavond 8 augustus is het weer raak in Noordeloos.

Wilco Zuiderwijk zal vast meer op het podium met de bus van de Wieler Revue op de achtergrond staan. Hij is een renner met power in de benen en een terechte winnaar van de Drie van Rotterdam.