Arnold Petie verwacht rijen voor zijn spreekuur
Dit artikel is geplaatst op Sep 19, 2005

  
 
Mag ik mij even voorstellen, ik ben Arnold Petie sociale raadsman voor Pendrecht en Zuidwijk in de Larenkamp aan de Slinge in Zuidwijk. Er kan telefonisch een afspraak gemaakt worden via te: 2930693 maar op dinsdag en vrijdag v.a. 9.00 uur kunt u ook bij de Larenkamp binnen lopen voor een afspraak. Regelmatig komt u informatie van mij tegen in de wijkkrant.
Tussen 12 en 29 september a.s. valt bij ca. 6.2 miljoen mensen een formulier in de bus over Zorgtoeslagen, dit wordt toegestuurd door de belastingdienst naar mensen die 18 jaar en ouder zijn. Als er op hetzelfde adres meerdere personen wonen van die leeftijd en ouder kunnen meerdere toeslag formulieren binnen komen.
We verwachten op allerlei locaties een enorme toeloop van mensen die hulp nodig hebben bij het invullen van de formulieren en raden u dan ook aan als u over internet beschikt op www.belastingdienst.toeslagen.nl te kijken en de info goed te lezen.
Mocht u dan nog hulp nodig hebben bij het invullen ervan kijk dan op www.toeslagen.nl of bel naar 0800-0543 Afspraken voor invulhulp moeten gemaakt worden via de Belastingtelefoon. Op www.toeslagen.nl komt men via “Contact” terecht bij
-adressen Belastingienst per woonplaats
-adressen HIP’s per woonplaats
-overzicht van belangenorganisaties men kan daarbij kiezen over welke toeslag men info wil.

U kunt een copie van de uitgebreide informatie lijst op komen halen op de openingstijden van de wijkwinkel.

Bewoners Organisatie Pendrecht.
Ossenisseweg 99
3086 KX Rotterdam
Tel: 4809346

Maandagmiddag van 14 – 16 uur
Dinsdagmorgen van 10 tot 12 uur
Donderdagmorgen van 10 to 12 uur