Werkgroep Herkingenbuurt krijgt er zomaar een groepje bij
Dit artikel is geplaatst op Sep 16, 2005

  
 
Van links naar rechts Liesbeth de Gelder, Nolly Groenendijk (secretaris van de werkgroep), Krijn (de Jong) en Trijn (van de Berg).

Liesbeth woont al zolang ze weet in de buurt en wil er nooit meer weg. Maar ze heeft wel een heleboel verbeteringen op het oog. En ze heeft heel wat meegemaakt in die 50 jaar dat zer woont. Sommige mensen noemen haar een toffert. Zij is dan ook heel blij met Irene van de Stellendamstraat 16, die zich aan het eind spontaan aanmeldde om in de Stellendambuurt mee te gaan werken aan de verbetering van het buurtje.

Marcel de Jong (Krijn) gaat al zeer binnenkort met de 8 bewoners en de kinderen, die zich aangemeld hebben aan de alg. Wie weet komt er een leuke halloweenviering en gaat er nog meer kennisgemaakt worden met de nieuwe buren. Tanja Heijnen heeft al plannen voor een leuk kerstfeest aan het eind van 2005.

Met hulp van Krijn en Trijn, TOS, de werkgroep Herkingebuurt, Thuiszorg Rotterdam, de huurderscommissie Zuiderparflat en het opbouwwerk gaat de Stellendambuurt het ver schoppen in de wijk. Dit wordt gewoon een pareltje van Nieuw Herkingen, toch?