Rotterdams Volkstheater in Dinteloordstraat

dit artikel is geplaatst op: Sep 8, 2006

  
 
Van vrijdag 29 tot en met zondag 1 oktober is het feest in de Dinteloordstraat. Voor drie dagen wordt de Dinteloordstraat omgetoverd tot een heus festivalterrein met prachtige tenten en fantastische en bruisende programmering voor jong en oud. Op vrijdag is het programma nog uitsluitend voor de basisscholen in Pendrecht en Zuidwijk. Op zaterdag en zondag is het programma echter voor iedereen die zich wil laten verrassen door prachtige en spectaculaire dansoptredens, acrobatiek, straattheater en muziek van de meest uiteenlopende artiesten. Ook zijn er workshops op het gebied van muziek, dans en kunst.

En niet te missen weekend op een unieke locatie!
29 en 30 september en 1 oktober 2006 en de toegang is gratis!vrijdag 29 september
Scholendag met diverse workshops en een programma vol muziek, verhaal, dans en akrobatiek. Dit is speciaal voor de omliggende basisscholen (besloten!)

zaterdag 30 september van 12:00 tot 18:00 uur
Een afwisselend en dynamisch programma vol van optredens en workshops op het gebeid van muziek, dans en kinderkunst door verschillende groepen uit de wijk.
Ook zijn er twee voorstellingen van het Wereldcircus van het Rotterdam Volkstheater. Een uniek en niet te missen programma met acrobatiek van Circus Klomp, verhalenverteller Paul Middelijn, de dansende chimpansees van Olim Nicola´, Indiase dans van Za´da Nassier, muziek van de Tentband en Jacqueline Castro Ravelo, Wim Noordegraafs poppentheater en vele anderen.

zondag 1 oktober van 11:00 tot 14:00 uur
Speciaal voor de oudere Pendrechtenaar is er een brunchconcert met prachtig pianospel en optredens van diverse artiesten uit de wijk.
Woont u in Pendrecht en wilt u uw bijdrage leveren aan het programma neem contact op met Vitaal Pendrecht, via de reactiemail door onder deze pagina "mail de redactie" aan te klikken of via 010 - 4809346 van de BOP. 06 41362307 kan ook en 06 12 444 013 ook.