Pact op Zuid 19 juni in Woonhotel

dit artikel is geplaatst op: May 29, 2006

  
 
Maandag 19 juni 2006 rond 15:00 uur wordt in het Woonhotel aan de Maashaven het programma Pact op Zuid uit de doeken gedaan.
Op de vergadering van de deelgemeenteraad vertelde Dominic Schrijer van dit voornemen. Hij nodigde nadrukkelijk iedereen uit naar het Woonhotel bij de Maashaven te komen. Hij legde duidelijke verbanden met Pendrecht. Ervoor zorgen dat Pendrecht weer een aantrekkelijke woonwijk wordt, is één van zijn belangrijkste doelen, zei hij in zijn toespraak tot de deelraadsleden.
Hij sprak zijn dankwoord uit aan de deelgemeenteraad van Charlois. Nadat hij vanuit de raad allerlei lof gekregen had voor zijn werk als portefeuillehouder. Voorzitter Dick Lockhorst zei er trots op te zijn dat Dominic het tot wethouder gebracht had. Hij voegde er aan toe dat hij nog de week erna de wethouder op het stadhuis op zou zoeken en een aantal zaken warm zou houden bij de wethouder grote stedenbeleid.
In de wandelgangen verklaarde Schrijer dat hij druk bezig was om Pieter Tops op de bijeenkomst in het Woonhotel een nadere toelichting te laten geven over vitale coalities. Vitaal Pendrecht heeft in hem dus een bondgenoot op het Stadhuis aan de Coolsingel.