DANSLES van Willy Djaoen in De Middelburgt

dit artikel is geplaatst op: Oct 3, 2007

  
 

Willy Djaoen is geen onbekende in Pendrecht.

Toen in 2004 voor het eerste sinds jaren weer een wielerronde door Pendrecht kwam en Vitaal Pendrecht's Bien Hofman een miss verkiezing bedacht voor wel drie ronde missen, was Willy er steeds bij om de feestvreugde nog groter te maken. Hij was er met de miss verkiezing en ook tijdens de ronde door Pendrecht.
De foto is gemaakt op die ronde.
Willy was toeschouwer en nam waardig de goedkeurende opmerkingen in ontvangst over de prachtige showwagen, die hij wist te maken van een eenvoudige aanhangwagen.


De organisatie wilde een soort van zomercarnavalssfeer en bedacht dat er een showwagen moest zijn. De Educatieve Tuin stelde een wagen en bloemen beschikbaar. In een middag tijd maakte Willy er iets moois van.

Willy gaf ook al een keer op verzoek van de cultuurschout van Charlois, Jolanda Copier, uitleg over de Antilliaanse kleding tijdens het oogstfeest. Ook daar kan hij alles over vertellen.

De Middelburgt heeft hem nu weten te strikken voor 18 lessen in zijn passie: dansen. Willy zit al 30 jaar in het dansvak. Hij weet iedere houten Klaas aan te zetten tot dansen, dus ga in op het anbod van De Middelburgt.

Wie zou het niet willen? Salsa dansen, Montuno -, Bolero -, Danza -, Guajira -, Wals, Soukous -, Pasada -, Rumba -, Souk -, Son -, Tumba -, Polka - en Mazurka - dansen, ja al die vormen beheerst Willy Djaoen als geen ander. En hij is de beste docent, die je wensen kunt.

De lessen kosten bij elkaar 120. Dat is nog geen 7 per les.

Voor meer informatie kunt u terecht bij De Middelburgt, Plein 1953 nummer 191, telefoonnummer 010 481 9094.