Pendrecht Monologen: een tipje van de sluier opgelicht

Dit bericht is gepubliceerd op: Feb 2, 2006

  
 
Het publiek zat niet stil in de Toneelwinkel Pendrecht. Bij iedere nieuwe Monoloog werd van plaats gewisseld. Dat zal 2, 3 en 4 maart ook gebeuren. Maar de tocht wordt dan groter. Vanuit de Middelburgt gaat het publiek langs de Open Hofkerk, de BAVO-kerk, het Turks Huis weer terug naar de Middelburgt. De groepen zien dus ook een stukje Pendrecht.

De drie groepen zien in de BAVO-kerk "Bestemming Nederland" en "De langverwachte terugkomt van July Bonefacia", in de Open Hofkerk speelt "Alleen de bomen zijn van toen" en voor de Monoloog in het Turks Huis is de naam nog niet bekend. Iedere groep krijgt een eigen route met een reisleider en bezoekt de voorstellingen. De spelers spelen het stuk op iedere avond dus 3 keer.

De kosten zijn 2 euro 50 en daarvoor krijgt u ook nog eens 2 consumtiebonnen. De aanvang is 18:45 uur. Aan het eind is er een uitwisseling in de Middelburgt.

Bij het publiek van woensdag 1 februari vielen de Monologen in goede aarde. Er werd voor de drie voorstelling warm geapplaudisseerd.
De voorbereidingsgroep zette ook de laatste puntjes op de i voor de definitieve voorstellingen.