Klik hier om de website over Pendrecht te bezoekenBekijk de videopresentatie van Nico Ros


Oproep voor pakkende naam - Dec 7, 2006
Op initiatief van de Nieuwe Unie werken organisaties in Pendrecht aan n loket voor welzijn, werk en inkomen de wijk. Op Plein 1953 nummer 63 komt deze unieke voorziening. Wie weet een pakkende naam?


Wonen, werken en welzijn centraal in Pendrecht - Dec 6, 2006
Onder deze titel schreef Yvonne Keunen een artikel over de One Stop Shop in Pendrecht. Zij had een gesprek met Jeannette van Walderveen en Nico Ros.


En loket voor welzijn, werk en wonen - Dec 5, 2006
"En loket voor welzijn, werk en wonen in Rotterdam- Pendrecht". Onder die noemer nam de Nieuwe Unie een initiatief. Met Pendrecht Zet Door werkt zij aan de oprichting van n loket waar bewoners terecht kunnen voor informatie, hulp en advies op het gebied van welzijn, werk en wonen. Naast de fysieke herstructurering investeert de Nieuwe Unie hiermee in de ontwikkeling en verbetering van de positie van haar bewoners. Voorjaar 2007 opent dit unieke loket aan Plein 1953 haar deuren.


48 woningen in Zierikzeebuurt te koop - Nov 12, 2006
Op een van de mooiste plekken van Pendrecht, grenzend aan het Zuiderpark worden 48 royale eengezinswoningen gebouwd. Met buiten alle ruimte voor opgroeiende kinderen en binnen alle ruimte voor uw woonwensen. Meer dan 120 m2 woonoppervlakte, vier kamers plus een grote vrij indeelbare zolder. Houd de site www.eilanden-pendrecht.nl in de gaten.


Laatste nieuws over bouwen in Pendrecht - Nov 6, 2006
De Nieuwe Unie gaat ook op de site van Vitaal Pendrecht nieuws publiceren.


We zijn makkelijk bereikbaar! - Nov 6, 2006
Vestiging Zuidplein van de Nieuwe Unie is makkelijk bereikbaar. Het adres is Zuidplein 10 - 14 - 18, 3083 CW Rotterdam. Het telefoonnummer is 286 64 00. Emailen kan naar [email protected] en de website is www.denieuweunie.nl
Nu kunt u ook op deze site via de doorklikknop op de voorpagina een speciale nieuwsrubriek van de Nieuwe Unie met nieuwtjes bestemd voor bewoners en belangstellenden over Pendrecht.