4 juni Miss Pendrecht Verkiezing in Middelburgt
Dit artikel is geplaatst op May 22, 2004

  
 
Er worden Missen verkozen in 3 categoriŽn. In de leeftijdsgroep 4 t/m 9, 10 t/m 15 en 16 t/m 20 jaar. Die categoriŽn zijn er, omdat er straks ook wielrenners in verschillende leeftijdsgroepen zijn. Bovendien wil Vitaal Pendrecht straks op 7 augustus in optocht naar het wielerparcours. Daarvoor is gedacht aan een zomercarnavalsoptocht met maar liefst 3 missen van verschillende leeftijden. Bij andere evenementen zullen de missen Pendrecht ook gaan vertegenwoordigen, vindt de organisatie van Vitaal Pendrecht. Zij gaan voor een wervelende show met veel muziek en dans en met een kundige jury.
Voor het programma tekenden al de bekende Rotterdamse salsa danser Willy Diaoen, de band Soko, Soko met onder andere Michel Welles, de goochelaar Ray Saluki. En er komt meer. Ook stromen de aanmeldingen om mee te doen binnen.
Miss Pendrecht wordt je niet alleen met mooi toetje, je moet ook iets van de wijk weten en de wijk ook in woorden positief naar buiten kunnen brengen. Bovendien gaat Willy Diaoen kijken of je een beetje ritme in je lijf hebt.

Als je in ťťn van deze categoriŽn valt, je durft op het prodium te verschijnen en je bent er trots op in Pendrecht te wonen: Dan kun je je opgeven bij Vitaal Pendrecht, Ossenisseweg 99.

Janeroby uit de Geertruidenbergstraat lijkt hier op de foto iedereen al uit te dagen om mee te doen!