Roteb maakt ring Rotterdam A16/A20 graffiti vrij
Dit artikel is geplaatst op Feb 25, 2005

  
 
De afbeelding is een graffiti werkstuk op één van de pilaren onder de Metro aan het eind van de Abbenbroekweg. Vitaal Pendrecht is nog steeds benieuwd naar het verhaal achter de afbeelding. Wie kan Vitaal Pendrecht helpen?
Oevrigens zal deze tag vast niet meegenomen worden in de schoonmaakactie van de roteb.

Rijkswaterstaat heeft geld beschikbaar gesteld voor het verwijderen van graffiti op de ring van Rotterdam. Zaterdag 26 februari vindt de ondertekening van het contract plaats tijdens de eerste schoonmaakbeurt. Rond 11.30 ondertekenen wethouder Lucas Bolsius en directeur publiekstaken Roteb, Aad van Nes het contract met H.I.D. Rijkswaterstaat: de heer Heuer.
Havenbedrijf Rotterdam steunt het graffiti vrij initiatief met een financiële bijdrage.

Van 09.00 tot 16.00 uur verwijderen diverse graffititeams van Roteb de graffiti op de geluidswanden langs de snelweg. De doelgroepenbaan van de snelweg A16/A20, bij de Van Brienenoordbrug, op de ring Rotterdam wordt zaterdag door Rijkswaterstaat speciaal voor het schoonmaken afgesloten.

Programma zaterdag 26 februari
10.30 Ontvangst pers en gasten Roteb locatie Prinsenland, Lucie Vuylstekerweg 5
11.00 Gezamenlijk vertrek in busjes naar doelgroepenbaan ring Rotterdam A16/A20
11.30 Korte toespraak Lucas Bolsius en Aad van Nes
Ondertekening contracten
Lucas Bolsius verwijdert graffiti
12.00 Afsluiting
12.30 Terugkomst op de Lucie Vuylstekerweg, einde

Kunt u ons uiterlijk vrijdagochtend 25 februari via de replyknop laten weten of u de aftrap wilt bijwonen? Dit vanwege het reserveren van vervoer naar de snelweg.
Graag ontvangen wij dan ook een telefoonnummer waar wij u kunnen bereiken, als Rijkswaterstaat in het geval van zeer slechte weersomstandigheden de aftrap en schoonmaak niet kan laten doorgaan.

Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roteb, afdeling Communicatie: Kinga Kollár, 010 – 245 83 87 of [email protected]

Roteb locatie Prinsenland: Lucie Vuylstekerweg 5 is gelegen aan de boszoom in Kralingen (A16
Afslag 26 Kralingen)